FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Morić: Važno da Vlada nastavi s reformama u pravosuđu

SISAK, 10. studenoga 2005. (Hina) - Potpredsjednik Demokratskog centra(DC) Joško Morić izjavio je večeras u Sisku da će se DC na 3.konvenciji stranke, koja će se održati 10. prosinca u Zagrebu, zauzetiza jačanje pravne države na svim područjima u društvu i za bržigospodarski rast i razvoj.
SISAK, 10. studenoga 2005. (Hina) - Potpredsjednik Demokratskog centra (DC) Joško Morić izjavio je večeras u Sisku da će se DC na 3. konvenciji stranke, koja će se održati 10. prosinca u Zagrebu, zauzeti za jačanje pravne države na svim područjima u društvu i za brži gospodarski rast i razvoj.

Morić je na večerašnjoj izbornoj skupštini sisačke Gradske organizacije DC-a naglasio kako je "važno da Vlada nastavi reformu u pravosuđu i ozbiljnije krene u koštac s korupcijom".

Napomenuo je kako "jačanje pravne države, suzbijanje korupcije u kombinaciji s bržim gospodarskim razvojem i rastom trebaju dovesti do promjena u životu građana i mogu dati ozbiljne izglede za novo povjerenje na idućim parlamentarnim izborima".

Govoreći o stanju u sisačkoj organizaciji DC-a, potpredsjednik stranke Morić pozvao je novo vodstvo da "jasnije definira političke ambicije i energičnije krene s političkim inicijativama i akcijama kojima će pridobiti nove članove i postati jača snaga sisačke politike".

Javnim glasovanjem za novoga predsjednika Gradske organizacije DC-a Siska izabran je privatni poduzetnik Josip Sušek, koji je osnivač DC-a na državnoj razini, u Sisku i Sisačko-moslavačkoj županiji, te je prije četiri godine bio predsjednik DC-a u Sisku. Pozvao je članove i pristaše na timski rad za dobrobit jačanja demokratskog političkog centra u Sisku i svekoliki razvoj grada.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙