FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Rijeka: protiv policajaca izgrednika prijave i stegovni postupak

RIJEKA,10. studenog 2005.(Hina) - Protiv trojice policajaca koji susudjelovali u jučerašnjem incidentu na brodu "Nina",
RIJEKA,10. studenog 2005.(Hina) - Protiv trojice policajaca koji su sudjelovali u jučerašnjem incidentu na brodu "Nina",

kojom prilikom je ozlijeđen jedan zaštitar i jedan od policajaca, bit će podnesene prekršajne prijave i stegovne mjere, izviješćeno je danas iz Policijske uprave primorsko-goranske.

Uz to, provest će se interna istraga kako bi se utvrdilo jesu li policajci koji su pristigli na mjesto incidenta postupili u skladu s pravilima službe samo prilikom privođenja ozlijeđenog zaštitara, a ne i kolega policajaca koji su izazvali incident.

Trojica policajaca M.D. (46 godina), N.V. (45 godina) i Z.P. (44 godine), djelatnici PU primorsko-goranske, po priopćenju te PU, dolaskom u dva sata na brod "Nina", plutajući ugostiteljski objekt i igračnicu u riječkoj luci, galamili su i lupali, a nakon upozorenja zaštitara M.P. da prestanu, fizički su ga napali i nanijeli mu ozljedu ruke.

Uzvrativši im, zaštitar je ozlijedio jednog policajca. Sva trojica policajaca u vrijeme incidenta nisu bila na dužnosti.

Rješenjem načelnika PU od danas do završetka disciplinskog postupka udaljeni su s dužnosti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙