FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ministar Ljubičić na Europskoj konferenciji o javnom zdravstvu u Grazu

ZAGREB, 10. studenog 2005. (Hina) - U Grazu je danas počela 13.Europska konferencija javnog zdravstva (EUPHA 2005.), koju su otvoriliaustrijska ministrica za zdravlje i žene Maria Rauch-Kallat i hrvatskiministar zdravstva i socijalne skrbi Neven Ljubičić, priopćeno je izMinistarstva zdravstva.
ZAGREB, 10. studenog 2005. (Hina) - U Grazu je danas počela 13. Europska konferencija javnog zdravstva (EUPHA 2005.), koju su otvorili austrijska ministrica za zdravlje i žene Maria Rauch-Kallat i hrvatski ministar zdravstva i socijalne skrbi Neven Ljubičić, priopćeno je iz Ministarstva zdravstva.

U pozdravnom govoru Ljubičić je naglasio značenje javnog zdravstva, dao prikaz hrvatskog sustava, te naglasio potrebu preventivnih mjera, nakon čega je dvoje ministara održalo bilateralni sastanak, kaže se u priopćenju.

Konferenciji prisustvuje 900 europskih stručnjaka s područja javnog zdravstva, među kojima i vodeći hrvatski stručnjaci.

Konferenciju organizira Europsko udruženje javnog zdravstva, pod pokroviteljstvom hrvatskog Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙