FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predstavnici MINGRP na Regionalnoj konferenciji o poduzetništvu

ZAGREB, 24. listopada 2005. (Hina) - Državna tajnica za poduzetništvo uMinistarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva (MINGRP) TajanaKesić-Šapić sudjelovat će od 25. do 27. listopada na Regionalnojkonferenciji o malom i srednjem poduzetništvu i Sedmom sastankuNacionalnih koordinatora EU Povelje za zemlje zapadnog Balkana iMoldaviju koji će se održati u Beogradu, izvijestilo je danas toministarstvo.
ZAGREB, 24. listopada 2005. (Hina) - Državna tajnica za poduzetništvo u Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva (MINGRP) Tajana Kesić-Šapić sudjelovat će od 25. do 27. listopada na Regionalnoj konferenciji o malom i srednjem poduzetništvu i Sedmom sastanku Nacionalnih koordinatora EU Povelje za zemlje zapadnog Balkana i Moldaviju koji će se održati u Beogradu, izvijestilo je danas to ministarstvo.

Na konferenciji i sastanku raspravljat će se o opredijeljenosti regije na putu prema EU integracijama i ulozi malog i srednjeg poduzetništva, a predviđeno je i donošenje zajedničke Deklaracije o suradnji u vezi Povelje.

Konferenciji će pored predstavnika Hrvatske nazočiti ministri Albanije, BiH, Makedonije, Moldavije, Republike Srbije, Republike Crne Gore i Kosova.

(Hina) xnz/xpp yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙