FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: biometeorološka prognoza od 11. do 14. studenog

ZAGREB, 10. studenog 2005. (Hina) - Biometeorološke prilike u Zagrebuidućih će dana biti uglavnom relativno nepovoljne zbog magle, povećanevlažnosti i pada tlaka, izvijestio je danas Zavod za javno zdravstvoGrada Zagreba.
ZAGREB, 10. studenog 2005. (Hina) - Biometeorološke prilike u Zagrebu idućih će dana biti uglavnom relativno nepovoljne zbog magle, povećane vlažnosti i pada tlaka, izvijestio je danas Zavod za javno zdravstvo Grada Zagreba.

U petak će prevladavati relativno povoljne biometeorološke prilike što će se pozitivno odraziti na raspoloženje i san. Zrak je dobre kakvoće, bez prisutnosti peluda pa nema ograničenja boravka na otvorenom. Astmatičarima se preporučuje jutarnji oprez zbog magle, a kronični reumatski bolesnici mogu osjećati pojačani umor i bolove na mjestima starih povreda. Savjetuje im se izbjegavanje većih opterećenja tijela. Kronični srčani bolesnici ne bi trebali imati dodatnih poteškoća uzrokovanih vremenom.

U subotu će situacija biti relativno nepovoljna zbog magle, povećane vlažnosti i pada tlaka. Kod osoba osjetljivih na vrijeme moguće su prolazne glavobolje. Astmatičarima se preporučuje jutarnji oprez zbog magle i niskih temperatura, a kroničnim plućnim bolesnicima izbjegavanje tjelesnog napora. Kronični reumatski bolesnici mogu osjećati pojačani umor i ukočenost pa trebaju smanjiti opterećenja tijela i izbjegavati nepovoljni dio dana za aktivnosti. Kronični srčani bolesnici osjetljivi na vremenske prilike mogu osjećati tegobe, te im se preporučuje da sa sobom nose nitroglicerinski lijek brzog djelovanja.

U nedjelju će stanje biti relativno nepovoljno zbog magle i povećane vlažnosti. Ne očekuje se znatniji utjecaj vremenskih prilika na raspoloženje i san. Astmatičarima se preporučuje jutarnji oprez zbog magle i niskih temperatura, a kroničnim plućnim bolesnicima izbjegavanje tjelesnog napora. Kronični reumatski bolesnici mogu osjećati pojačani umor i ukočenost pa trebaju smanjiti opterećenja tijela i izbjegavati nepovoljni dio dana za aktivnosti. Kronični srčani bolesnici osjetljivi na vremenske prilike mogu osjećati tegobe, pa im se preporučuje da sa sobom nose nitroglicerinski lijek brzog djelovanja.

U ponedjeljak će situacija biti relativno nepovoljna (povećana vlažnost, magla i pad tlaka). Ne očekuje se znatniji utjecaj vremenskih prilika na raspoloženje i san. Astmatičarima se preporučuje jutarnji oprez zbog magle i niskih temperatura, a kroničnim plućnim bolesnicima izbjegavanje tjelesnog napora. Kronični reumatski bolesnici mogu osjećati pojačani umor i ukočenost pa trebaju smanjiti opterećenja tijela i izbjegavati nepovoljni dio dana za aktivnosti. Kronični srčani bolesnici osjetljivi na vremenske prilike mogu osjećati tegobe, te im se preporučuje da sa sobom nose nitroglicerinski lijek brzog djelovanja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙