FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Požar stana i krovišta u središtu Zagreba

ZAGREB, 27. listopada 2005. (Hina) - Nešto prije 14 sati u Hebrangovojulici u središtu Zagreba izbio je požar u stanu i dijelu krovištazgrade preko puta sjedišta Zagrebačke Elektre, a po podacimavatrogasaca nema ozlijeđenih.
ZAGREB, 27. listopada 2005. (Hina) - Nešto prije 14 sati u Hebrangovoj ulici u središtu Zagreba izbio je požar u stanu i dijelu krovišta zgrade preko puta sjedišta Zagrebačke Elektre, a po podacima vatrogasaca nema ozlijeđenih.

U zagrebačkoj Javnoj vatrogasnoj postrojbi kažu da zasad ne postoji opasnosti od širenja požara na okolne zgrade ili krovišta, koji je izbio u zgradi na kućnom broju 38. Na gašenje požara prvo je upućeno 14 vatrogasaca s tri vozila, a ubrzo im se pridružilo još troje vozila s 12 vatrogasaca.

Na zagrebačkom području u prvih devet mjeseci ove godine gorjelo čak 1329 puta, odnosno zabilježeno je 65 požara više nego lani u istom razdoblju.Ove su godine u požarima poginule dvije osobe, a devetero je ozlijeđeno, dok je lani poginulo pet osoba a 20 ih se teško ozlijedilo. Vatra je u dvije godine nanijela i veliku materijalnu štetu koja je procjenjena na 20 milijuna kuna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙