FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: Ugašen požar stana u središtu grada

ZAGREB, 27. listopada 2005. (Hina) - Požar koji je nešto prije 14 satiizbio u stanu i na dijelu krovišta zgrade u središtu Zagreba, prekoputa sjedišta Zagrebačke Elektre, ugašen je u 14,25 sati, doznaje seu sjedištu zagrebačkih vatrogasaca.
ZAGREB, 27. listopada 2005. (Hina) - Požar koji je nešto prije 14 sati izbio u stanu i na dijelu krovišta zgrade u središtu Zagreba, preko puta sjedišta Zagrebačke Elektre, ugašen je u 14,25 sati, doznaje se u sjedištu zagrebačkih vatrogasaca.

Vatrogasci su primili dojavu o požaru zgrade u Hebrangovoj ulici na kućnom broju 38 u 14,57 sati, pod kontrolu su ga stavili 10-ak minuta nakon dojave, a sasvim ugasili u 14,25 sati. Zbog požara promet je bio djelomično blokiran u Hebrangovoj i Gundulićevoj ulici, a prema prvim podacima, nesreća je prošla bez ozlijeđenih.

U zagrebačkoj Javnoj vatrogasnoj postrojbi nije se moglo doznati kolika je materijalna šteta.

Na zagrebačkom području u prvih devet mjeseci ove godine gorjelo čak 1329 puta, odnosno zabilježeno je 65 požara više nego lani u istom razdoblju.

Ove su godine u požarima poginule dvije osobe, a devetero je ozlijeđeno, dok je lani poginulo pet osoba a 20 ih se teško ozlijedilo. Vatra je u dvije godine nanijela i veliku materijalnu štetu koja je procjenjena na 20 milijuna kuna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙