FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nijemac gol divljao po Pnom Penu

PNOM PEN, 6. studenog 2005. (Hina/dpa) - Divljanje jednoga Nijemcakoji je usred noći gol dvaput pobjegao iz bolnice i ušao u hram u PnomPenu, završilo je kad je uhvaćen i predan njemačkom veleposlanstvu,priopćila je policija.
PNOM PEN, 6. studenog 2005. (Hina/dpa) - Divljanje jednoga Nijemca koji je usred noći gol dvaput pobjegao iz bolnice i ušao u hram u Pnom Penu, završilo je kad je uhvaćen i predan njemačkom veleposlanstvu, priopćila je policija.

Dvadesetšestogodišnji Nijemac Adolf Chisttine, kako je rekao šef policije, počeo je divljati u subotu navečer nakon što su ga zabrinuti mještani zatekli kako spava ispred supermarketa i odveli u bolnicu.

"Probudio se, skinuo i vrišteći izjurio iz bolnice. Vratili smo ga, ali je opet pobjegao. Pronašli smo ga ispred hrama Wat Pnoom dok se gol pokušavao pridružiti čoporu majmuna, a onda smo pozvali njemačko veleposlanstvo", rekao je šef policije Sun Bun Lay.

Fotografije pomahnitaloga Nijemca objavljene su u kambodžanskom tisku.

Policija pretpostavlja da je muškarac, čije zanimanje nije poznato, ali se zna da je boravio u Pnom Penu približno godinu dana, prije incidenta uzeo drogu.

Još se ne zna što će poduzeti njemačko veleposlanstvo, ali kambodžanska policija tvrdi da neće podnijeti prijavu protiv Nijemca koji nije naštetio ničemu osim vlastitom ugledu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙