FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 4,30 sati

ZAGREB, 6. studenog 2005.(Hina) - Pregled važnijih vijesti iz Hrvatskedo 4,30 sati:
ZAGREB, 6. studenog 2005.(Hina) - Pregled važnijih vijesti iz Hrvatske do 4,30 sati:

VUKOVAR - U Vukovaru je jučer otvoren Prvi sajam zadruga hrvatskih branitelja, na kojemu proizvode i usluge uglavnom vezane uz poljoprivrednu proizvodnju, predstavlja 51 braniteljska zadruga. "Sajam je posveta svim braniteljima koji su branili Vukovar i pokazali upravo ovdje što je to neslomljivost hrvatskog duha", rekla je otvarajući sajam potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor. Najavila je i daljnju potporu Ministarstva programu osnivanja novih braniteljskih zadruga, rekavši kako je rebalansom državnog proračuna u ovoj godini za podupiranje rada braniteljskih zadruga osigurano dodatnih 1,3 milijuna kuna.

VIROVITICA - Približno tisuću štediša Štedno-kreditne zadruge Virovitica koji su ostali bez 70 milijuna kuna ušteđevine, jučer je 15-minutnom prosvjednom šetnjom u ulici Zbora narodne garde upozorilo pravosudna tijela na svoj problem. Nakon Skupštine Štedno- kreditne zadruge, održane u sportskoj dvorani Tehničke školi u istoj ulici, kolona prosvjednika je na dva je mjesta, prelazeći ulicu na obilježenim pješačkim prijelazima, zaustavila promet na državnoj cesti D5 Terezino Polje - Kutina. Prosvjednici su ocjenjujući da su hrvatska pravosudna tijela neučinkovita najavili i tužbu Međunarodnom sudu u Strasbourgu.

ZAGREB - Petnaestogodišnji dječak poginuo je jučer u 14,20 sati na polju u blizini Velike Barne kad je izgubio nadzor nad traktorom koji se prevrnuo i prignječio ga, priopćila je bjelovarsko-bilogorska Policijska uprava.

Desetogodišnjak iz Gradišta u Županiji vukovarsko-srijemskoj preminuo je jučer od ozljeda koje je zadobio kad je na njega dok se vozio na biciklu traktorom naletjela 16-godišnja sestra, izvijestio je Državni centar 112.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙