FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 21 sat

ZAGREB, 30. listopada 2005.(Hina) - Pregled važnijih vijesti izHrvatske do 21 sat
ZAGREB, 30. listopada 2005.(Hina) - Pregled važnijih vijesti iz Hrvatske do 21 sat

DUBROVNIK - U Dubrovniku je danas održana izborna skupština županijske organizacije HSS-a Dubrovačko-neretvanske županije na kojoj je za predsjednika u naredne četiri godine ponovno izabran Marinko Filipović. U radu skupštine sudjelovali su glavni tajnik HSS-a Stanko Grčić te saborski zastupnici Luka Rojić i Ante Markov koji su izrazili zadovoljstvo radom dubrovačko-neretvanskog HSS-a, istaknuvši kako je to jedna od pet najuspješnijih HSS-ovih županijskih organizacija. Novoizabrani predsjednik Marinko Filipović kazao je kako bez HSS-a sigurno neće biti prave vlasti niti u državi niti u Dubrovačko-neretvanskoj županiji.

SPLIT - Marin Jurjević na današnjoj je konvenciji SDP-a ponovno, četvrti put, izabran za predsjednika Gradske organizacije te stranke u Splitu. Jurjević je, kao jedini kandidat za predsjednika, dobio potporu većine od 104 izaslanika. Konvenciji splitskog SDP-a nazočila je i zamjenica predsjednika stranke Željka Antunović te Ingrid Antičević Marinović, Milan Bandić i drugi istaknuti SDP-ovci, kao i predstavnici splitskih ogranaka LS-a, HNS-a i HSS-a. Marin Jurjević ustvrdio je kako socijaldemokracija u Hrvatskoj nikada nije bila jača, a aktualnu vlast nazvao je "prosvjećenim apsolutizmom u liku i djelu premijera Ive Sanadera". Jurjević smatra kako je Split važan, ali istodobno kompliciran grad iz kojega stižu poticaji koji utječu na cijelu zemlju.

SPLIT - U slijetanju s kolnika državne ceste D8, Jadranske magistrale, kod Drašnica na Makarskom primorju danas je oko 14,50 sati život izgubio 33-godišnji vozač motocikla, izvjestila je PU splitsko - dalmatinska. Kako je izvijestila glasnogovornica Marina Kraljević Gudelj, motociklist je upravljao motociklom marke "honda" talijanskih registracijskih oznaka, no, riječ je o hrvatskom državljaninu. Razlog izlijetanju najvjerojatnije je prevelika brzina.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙