FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Iračka al-Qaida odlučila ubiti dva marokanska taoca

DUBAI, 3. studenog 2005. (Hina/Reuters) - Iračka al-Qaida u četvrtak jena jednoj internetskoj stranici objavila kako je odlučila ubitidvojicu djelatnika marokanskog veleposlanstva, ali nije jasno kad ćeto provesti.
DUBAI, 3. studenog 2005. (Hina/Reuters) - Iračka al-Qaida u četvrtak je na jednoj internetskoj stranici objavila kako je odlučila ubiti dvojicu djelatnika marokanskog veleposlanstva, ali nije jasno kad će to provesti.

"Izvršna vlast organizacije al-Qaide u Iraku odlučila je provesti Božji zakon protiv nevjernika i odlučila ih ubiti", kaže se u izjavi, čija se autentičnost nije mogla potvrditi.

Ta je skupina u utorak najavila kako će dvojicu Marokanaca, vozača Abderrahima Boualama i pomoćnika Abdelkrima El Mouhafidima, izvesti pred sud.

Izjava je objavljena na internetskoj stranici koju često koristi al-Qaidina skupina koju predvodi Abu Musab al-Zarkawi, ali bez ikakvih fotografija ili snimaka možebitnog ubojstva.

"Nakon što je sud proučio slučaj tih zatočenika, utvrđeno je izvan svake sumnje da su oni sljedbenici despota (SAD) i nevjerničke marokanske vlade..., a još su se i pridružili izdajničkoj vladi u Bagdadu, što su potvrdili u priznanjima", stoji u izjavi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙