FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dođite na skijanje - u Dubai!

DUBAI, 25. listopada 2005. (Hina/Reuters) - Turisti koji se sunčaju uUjedinjenim Arapskim Emiratima moći će i skijati kao da su u Alpamakada se u prosincu u Dubaiju otvori golemo zatvoreno skijalište.
DUBAI, 25. listopada 2005. (Hina/Reuters) - Turisti koji se sunčaju u Ujedinjenim Arapskim Emiratima moći će i skijati kao da su u Alpama kada se u prosincu u Dubaiju otvori golemo zatvoreno skijalište.

"Možete vidjeti džunglu u Velikoj Britaniji, pješčane plaže u Parizu, tigrove u njujorškom Central Parku, pa zašto ne i snijeg u Dubaiju?", rekao je u utorak novinarima Francois de Montaudouin iz parka Ski Dubai.

Park koji se proteže na više od 3000 četvornih metara pustinje kod Dubaija imat će i ski-liftove koji će goste prebacivati na neku od pet padina različite visine i strmosti.

Skijalište s umjetnim snijegom bit će dio nedavno otvorenog trgovačkog kompleksa koji je najveći shopping centar u svijetu.

Ambiciozni grad Dubai gradi i najviši svjetski neboder, podzemni hotel i kopije čuvenih građevina u prirodnoj veličini poput Eiffelovog tornja i piramida iz Gize.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙