FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Duje Draganja još nije odlučio

ZAGREB, 2. studenog 2005. (Hina) - Osvajač srebrene medalje naOlimpijskim igrama u Ateni, Duje Draganja (22) sve je bliže napuštanjuhrvatske reprezentacije i prihvaćanju ponude iz Katara.
ZAGREB, 2. studenog 2005. (Hina) - Osvajač srebrene medalje na Olimpijskim igrama u Ateni, Duje Draganja (22) sve je bliže napuštanju hrvatske reprezentacije i prihvaćanju ponude iz Katara.

Premda se još uvijek nije službeno oglasio, čini se kako će najveća hrvatska plivačka nada vrlo brzo nastupati pod katarskom zastavom. Do Draganje ni na koji način nismo uspjeli doći, a glavni tajnik Hrvatskog plivačkog saveza (HPS) Tomislav Karlo otišao je u Sjedinjene Države kako bi razgovarao s Dujom. Prema njegovim riječima Duje još uvijek nije donio konačnu odluku.

Srebrni olimpijac, koji je i na svjetskom prvenstvu u Montrealu ponovo na 50 metara slobodno bio drugi, sedam dana je proveo u Kataru, gdje mu je emirat ponudio iznos s kojim se Hrvatski olimpijski odbor (HOO) i Hrvatski plivački savez ne mogu nositi. Prema pisanju nekih hrvatskih medija Katar mu nudi pola milijuna dolara godišnje, te po 250 tisuća dolara za svako odličje osvojeno na velikim natjecanjima. Katar je u prosincu iduće godine domaćin Azijskih igra, pa se u toj bogatoj arapskoj zemlji nadaju kako će Draganja do tada dobiti sve potrebne dozvole za nastup. Predsjednik HPS-a Mihovil Dorčić je potvrdio kako u plivački Savez još uvijek nije stigao službeni zahtjev katarskog plivačkog saveza, te da će tek kada stigne pismo, odlučiti kako će se u cijelom slučaju postaviti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙