FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Putin u Nizozemskoj promiče gospodarske odnose

AMSTERDAM, 1. studenog 2005. (Hina/AFP) - Nizozemska i Rusija objavilesu u utorak u Amsterdamu, na sastanku ministara i poslovnih ljudikojemu je nazočio i ruski predsjednik Vladimir Putin, da će osnovatiposlovno vijeće koje će raditi na uklanjanju prepreka na koje nailazenjihove tvrtke koje žele međusobno surađivati.
AMSTERDAM, 1. studenog 2005. (Hina/AFP) - Nizozemska i Rusija objavile su u utorak u Amsterdamu, na sastanku ministara i poslovnih ljudi kojemu je nazočio i ruski predsjednik Vladimir Putin, da će osnovati poslovno vijeće koje će raditi na uklanjanju prepreka na koje nailaze njihove tvrtke koje žele međusobno surađivati.

"Radit ćemo na pojednostavljenju birokracije u ruskom gospodarstvu i sustavu poreza", rekao je ruski predsjednik Putin, otvarajući sastanak koji se održao u rezidenciji gradonačelnika Amsterdama.

Nakon sastanka, nizozemski ministar gospodarstva Laurens Jan Brinkhorst izjavio je da će dvije zemlje osnovati "poslovno vijeće koje će se baviti problemima na koje naizlaze tvrtke koje žele surađivati".

Putin se nalazi u posjetu Nizozemskoj tijekom kojeg će se sastati i s nizozemskim premijerom Janom Peterom Balkenedeom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙