FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kirsten Dunst utjelovit će humanitarku ubijenu u Iraku

LOS ANGELES, 18. listopada 2005. (Hina/AFP) - Američka glumica KirstenDunst utjelovit će na velikom ekranu humanitarnu aktivistkinju ubijenuu proljeće u samoubilačkom napadu u Iraku, objavio je u ponedjeljakspecijalizirani dnevnik Variety.
LOS ANGELES, 18. listopada 2005. (Hina/AFP) - Američka glumica Kirsten Dunst utjelovit će na velikom ekranu humanitarnu aktivistkinju ubijenu u proljeće u samoubilačkom napadu u Iraku, objavio je u ponedjeljak specijalizirani dnevnik Variety.

Glumica koju se trenutno može vidjeti u naslovnoj ulozi u "Elizabethtownu" Camerona Crowea, uz partnera Orlanda Blooma, trećem filmu po gledanosti u SAD-u, glumit će Marlu Ruzicku, 28-godišnju Amerikanku koja je poginula 16. travnja u samoubilačkom napadu u Bagdadu.

Ruzicka je vodila "Kampanju za nevine žrtve sukoba", nevladinu organizaciju koja je pridonijela da se od američke vlade dobije deset milijuna dolara za obeštećenje civilnih žrtava rata u Iraku, nakon što je isto učinjeno u Afganistanu.

Kirsten Dunst (23) slavu je stekla glumeći u "Spidermanu" i njegovu nastavku uz Tobeyja Maguirea. Tumačit će i francusku kraljicu Mariju Antoanetu u novom filmu Sofije Coppole.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙