FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U eksplozijama u New Delhiju najmanje 50 poginulih

NEW DELHI , 29. listopada 2005. (Hina/AFP) - Prema posljednjimpodacima indijskog ministarstva unutarnjih poslova i drugih vladinihinstitucija u eksplozijama koje su se dogodile u subotu u trgovačkimčetvrtima New Delhija poginulo je najmanje 50 osoba, izvješćujuagencije.
NEW DELHI , 29. listopada 2005. (Hina/AFP) - Prema posljednjim podacima indijskog ministarstva unutarnjih poslova i drugih vladinih institucija u eksplozijama koje su se dogodile u subotu u trgovačkim četvrtima New Delhija poginulo je najmanje 50 osoba, izvješćuju agencije.

Indijski premijer Manmohan Singh u subotu je, nakon eksplozija, upozorio da vlasti ne namjeravaju tolerirati nasilje ekstremista. Njegov glasnogovonik Sanjaya Baru pozvao je "stanovništvo da ostane mirno".

Singh je revoltiran nizom napada u glavnome indijskom gradu te je istaknuo kako "ekstremističko nasilje neće oslabiti odlučnost zemlje da nastavi borbu protiv terorizma", prenio je Baru.

Napad u New Delhiju u subotu je osudio i Pakistan. U priopćenju pakistanskog ministarstva vanjskih poslova stoji kako "Pakistan oštro osuđuje subotnje terorističke napade u New Delhiju u kojima su poginuli mnogi nevini civili".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙