FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U sukobima u Afganistanu poginula 21 osoba

KABUL, 29. listopada 2005. (Hina/AFP) - Dvadeset jedna osoba, međukojima četrnaest pobunjenika, ubijena je u više napada posljednjihdana u Afganistanu, u jednome od kojih su u subotu ranjena četiribritanska vojnika iz NATO-ovih snaga (ISAF), priopćili su u subotuISAF, američka vojska i mjesne vlasti.
KABUL, 29. listopada 2005. (Hina/AFP) - Dvadeset jedna osoba, među kojima četrnaest pobunjenika, ubijena je u više napada posljednjih dana u Afganistanu, u jednome od kojih su u subotu ranjena četiri britanska vojnika iz NATO-ovih snaga (ISAF), priopćili su u subotu ISAF, američka vojska i mjesne vlasti.

Četrnaest navodnih afganistanskih pobunjenika poginulo je u četvrtak i u petak na jugu zemlje u nizu okršaja s američkim i afganistanskim snagama, pri čemu je poginuo i jedan afganistanski vojnik, priopćila je američka vojska.

Na sjeveru zemlje, u subotu su u pucnjavi u gradu Mazar-i-Sharifu ranjena četiri britanska vojnika ISAF-a, izjavio je za AFP službeni predstavnik ISAF-a, zapovjednik Michele Cortese.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙