FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrvatski Caritas prikuplja pomoć za žrtve potresa u južnoj Aziji

ZAGREB, 9. listopada 2005. (Hina) - Hrvatski Caritas obavijestio jedanas priopćenjem javnost da je pokrenuo međunarodnu akciju pomoćižrtvama potresa koji je u subotu ujutro 8. listopada pogodio južnuAziju, a u kojem su najviše stradali Pakistan, Indija i Afganistan.
ZAGREB, 9. listopada 2005. (Hina) - Hrvatski Caritas obavijestio je danas priopćenjem javnost da je pokrenuo međunarodnu akciju pomoći žrtvama potresa koji je u subotu ujutro 8. listopada pogodio južnu Aziju, a u kojem su najviše stradali Pakistan, Indija i Afganistan.

Svi ljudi dobre volje, građani i tvrtke koji se žele uključiti u Caritasovu međunarodnu akciju i tako se solidarizirati sa žrtvama potresa, mogu to učiniti pozivom na donacijski telefon, 060 600 400 (6,82 kune po minuti) ili uplatom na žiro račun 2340009-1100080340, poziv na broj 081005 ili donacijom koju je moguće izvršiti u svakoj katoličkoj župi.

Hrvatski Caritas prikupljenim će novcem, u suradnji s međunarodnim Caritasom (Caritas Internationalis) i azijskim Caritasima, izravno pomoći žrtvama potresa.

Telekomunikacijski partner Hrvatskom Caritasu u pokretanju donacijskom telefona je tvrtka Markot. tel. d.o.o., koja se ovom prigodom, u ime pomoći žrtvama potresa, odriče vlastitog prihoda.

Donacijski telefon bit će aktiviran od 15 sati, 9. listopada, kaže se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙