FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 29. listopada 2005. (Hina) - Promet i vrijeme
ZAGREB, 29. listopada 2005. (Hina) - Promet i vrijeme

ZAGREB - Na glavnim je cestama u zemlji promet razmjerno gust, osobito na autocesti Bregana-Lipovac, a jačanje prometa očekuje se i dalje na svim važnijim cestama, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub. Na graničnim prijelazima Bregana i Macelj pojačan je ulazak osobnih vozila u Hrvatsku. Na Bajakovu je pojačan izlazak osobnih vozila, a teretna vozila čekaju u koloni od 6 kilometara. Magla na autocesti između Otočca i Dugopolja smanjuje vidljivost između 100 i 200 m, a brzina je na pojedinim mjestima ograničena na 80 km/h. Između Kikovice i tunela Tuhobić na autocesti Rijeka-Zagreb jaki su bočni udari vjetra. Trajekti plove redovito.

ZAGREB - Pretežno sunčano, ali hladnije. Ujutro i prijepodne ponegdje magla ili slojeviti oblaci. Vjetar većinom slab, na Jadranu ujutro i potkraj dana slaba i umjerena bura, danju uglavnom zapadnjak i sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka od 12 do 17, na Jadranu između 17 i 22 Celzijeva stupnja.

ZAGREB - Ljetno računanje vremena završava u nedjelju 30. listopada u 3 sata, kada pomicanjem za jedan sat unatrag počinje zimsko računanje vremena. Pomicanjem za jedan sat unatrag vrijeme u 3 sata računa se kao dva sata, priopćio je Državni zavod za mjeriteljstvo.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙