FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 12,30 sati

ZAGREB, 2. listopada 2005. (Hina) - Pregled vijesti do 12,30 sati.
ZAGREB, 2. listopada 2005. (Hina) - Pregled vijesti do 12,30 sati.

POŽEGA - Dvojica mladića umrla su od zadobivenih ozljeda, a treći je u kritičnom stanju nakon što su jutros u Kaptolu pokraj Požege napadnuti nožem, objavilo je Ministarstvo unutarnjih poslova. Oko 3,15 sati ispred ugostiteljskog objekta "Bor" nepoznata osoba je, u za sada neutvrđenim okolnostima, nožem napala petnaestogodišnjeg, osamnaestogodišnjeg i dvadesettrogodišnjeg mladića, nanijevši im teške tjelesne ozljede. Dvojica su podlegla ranama, a za život trećeg se liječnici još bore u požeškoj Općoj bolnici.

ZAGREB - Predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić uputio je danas čestitku hadži Ševku ef. Omerbašiću, muftiji i predsjedniku Mešihata islamske zajednice i svim pripadnicima islamske zajednice u povodu početka svetog mjeseca Ramazana i ramazanskog posta. "Izražavam želju da to razdoblje blagdanske priprave bude vrijeme osobnog duhovnog napretka, rasta u vjeri cijele zajednice i zauzetosti za opće dobro naše Domovine", stoji u čestitki predsjednika Mesića.

ZAGREB - Predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić uputio je danas svim pripadnicima židovske zajednice u Hrvatskoj čestitku u povodu Roš Hašane, priopćeno je iz Ureda Predsjednika. "Svim pripadnicima židovske zajednice u Republici Hrvatskoj tradicionalnim pozdravom 'Lešana tova tikatevu - Budite upisani za dobru godinu' srdačno čestitam blagdan Roš Hašana i novu 5766. godinu prema židovskom kalendaru. Mesić je ujedno svima čestitao skore blagdane Jom Kipur i Sukot sa željom za svako osobno dobro i zajednički napredak cijele židovske zajednice u Hrvatskoj.

ZAGREB - U obiteljskoj kući na Kraljevcu jučer poslije podne tupim predmetom je ubijena 83-godišnja vlasnica kuće, a počinitelj i motiv ubojstva zasad su nepoznati, doznaje se danas u zagrebačkoj policiji. Ubojstvo se dogodilo između 12 i 18 sati, a mrtva starica pronađena je nakon što je jedan od dvojice njezinih podstanara, 25-godišnjak prijavio policiji da su ga u blizini kuće napale nepoznate osobe i uzele mu nešto novca. Policija nije željela otkriti detalje razgovora s dvojicom podstanara, niti je izvijestila je li kuća opljačkana. O mogućem počinitelju u motivu brutalnog ubojstva također nisu željeli govoriti, dok ne završi kriminalistička obrada.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙