FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sastanak o obnovi zgrade Sveučilišta u Zadru koja je stradale u požaru

ZAGREB, 30. rujna 2005. (Hina) - Hitna obnova zgrade Sveučilišta uZadru, nedavno stradale u požaru, i dovršetak započetih radova naobnovi zgrada u vlasništvu Sveučilišta, teme su danas održanogsastanka predstavnika Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa srektorom Sveučilišta u Zadru Damirom Magašom i prorektorom AntomUglešićem.
ZAGREB, 30. rujna 2005. (Hina) - Hitna obnova zgrade Sveučilišta u Zadru, nedavno stradale u požaru, i dovršetak započetih radova na obnovi zgrada u vlasništvu Sveučilišta, teme su danas održanog sastanka predstavnika Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa s rektorom Sveučilišta u Zadru Damirom Magašom i prorektorom Antom Uglešićem.

Kako je priopćeno iz Ministarstva, na sastanku je dogovoreno da će se nakon provedenih postupaka javne nabave osigurati potrebna financijska sredstva za dovršetak i sanaciju započetog projekta adaptacije i uređenja zgrada na Obali kralja Petra Krešimira IV. te obnovu opožarene zgrade u ulici Petra Svačića u Zadru.

Požar na zgradi bivšeg studentskog doma izbio je 27. rujna, kada je poginula jedna osoba. Zgrada je zatvorena od 1998. i čeka obnovu u skladu s predviđenom namjenom sveučilišnih znanstvenih zavoda i centara te međunarodnih projekata.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙