FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Jerry Lee Lewis odao počast Johnnyju Cashu

LOS ANGELES, 27. listopada 2005. (Hina/AP) - Jerry Lee Lewis zasjenioje Noru Jones i Kida Rocka koji su nastupili u čast Johnnya Casha, nasnimanju posebne emisije CBS-a povodom dovršetka filma o legendarnomameričkom glazbeniku.
LOS ANGELES, 27. listopada 2005. (Hina/AP) - Jerry Lee Lewis zasjenio je Noru Jones i Kida Rocka koji su nastupili u čast Johnnya Casha, na snimanju posebne emisije CBS-a povodom dovršetka filma o legendarnom američkom glazbeniku.

Film "I Walk the Line" s Joaquinom Phoenixom i Reese Witherspoon počinje se u kinima prikazivati 18. studenoga, a emisija CBS-a kojom će se promovirati film emitirat će se dva dana ranije.

Lewis je s Kidom Rockom otpjevao Cashov klasik "I Walk the Line", a poslije se vratio na pozornicu Pantages u Hollywoodu, i dok se čekalo da tehničari pripreme opremu, skupina je obožavatelja dovikivala Lewisu da otpjeva svoj hit "Great Balls of Fire".

"Znam što želite čuti. Znam što bih i ja rado učinio", rekao je 70-godišnji pjevač. "Ali ovdje su me malo utišali".

Kako bi zabavio nemirnu gomilu, Lewis je počeo "Will the Circle Be Unbroken", ali nakon nekoliko stihova tehničari su ga isključili, na što je publika počela negodovati.

Početak je bio loš, ali kad su kamere bile spremne, Lewis je otpjevao cijelu pjesmu, gomila se podigla na noge, pljeskala i pjevala s njime.

U emisiji će, između ostalih, nastupiti i Kris Kristofferson, Sheryl Crow, Coldplay i U2.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙