FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 12,30 sati

ZAGREB, 26. listopada 2005.(Hina) - Pregled važnijih događaja do 12,30sati:
ZAGREB, 26. listopada 2005.(Hina) - Pregled važnijih događaja do 12,30 sati:

NEW YORK - Jedan od najutjecajnijih ljudi u američkom sportu 57-godišnji Russ Granik najavio je da će u ljeto sljedeće godine, po završetku NBA sezone, napustiti funkciju zamjenika komesara najjače košarkaške lige na svijetu. Russ Granik je po struci pravnik. U NBA ligi je već 30 godina, a na dužnosti zamjenika komesara nalazi se od 1990. Bio je ključna osoba u svim važnijim poslovima. Smatra ga se najzaslužnijim što je NBA liga sklopila bogate ugovore s tv kompanijama o pravu prijenosa utakmica. Također, bio je glavni pregovarač NBA lige sa Sindikatom igrača prilikom sklapanja posljednja četiri kolektivna ugovora. Zahvaljujući njemu NBA liga nikad nije doživjela "lockout", odnosno prekid aktivnosti zbog štrajka igrača.

NEW YORK - Rezultati američko-kanadske hokejaške lige (NHL):

Montreal Canadiens - Philadelphia Flyers 3:2 (produžetak)

New York Islanders - Atlanta Thrashers 4:3

Pittsburgh Penguins - Florida Panthers 3:4 (produžetak)

Nashville Predators - Chicago Blackhawks 5:3

Minnesota Wild - Vancouver Canucks 1:3

Colorado Avalanche - Edmonton Oilers 5:3

Phoenix Coyotes - St. Louis Blues 5:4 (produžetak)

Los Angeles Kings - Anaheim Mighty Ducks 3:1

ZAGREB - U susretu 11. kola Interlige u hokeju na ledu Medveščak je u zagrebačkom Domu sportova izgubio od Albe Volan 0:9 (0:4, 0:4, 0:1). Bio je to sedmi poraz zagrebačke momčadi, uz dvije pobjede, koja ima 6 bodova i nalazi se na začelju, ali ima i dvije utakmice manje. U vodstvu su Jesenice sa 23 boda.

REZULTATI:

DAC Dunaujvaros - ZM Olimpija 0:2 (0:0, 0:1, 0:1)

VTZ Slavija - Ujpest 4:5 (1:3, 3:0, 0:2)

Medveščak - Alba Volan 0:9 (0:4, 0:4, 0:1)

LONDON - Europski nogometni prvak Liverpool doživio je još jedan neugodan udarac. Redsi su u susretu trećeg kola Liga Kupa poraženi na gostovanju protiv Crystal Palacea 1:2. Strijelci za Palace bili su Freedman (37) i Reich (66), dok je pogodak za goste postigao Gerrard (40).

REZULTATI 3. KOLA:

Aston Villa - Burnley (II) 1:0

Blackburn Rovers - Leeds United (II) 3:0

Crystal Palace (II) - Liverpool 2:1

Sunderland - Arsenal 0:3

STOCKHOLM - Čelnici švedskog nogometnog prvoligaša Elfsborga refundirat će svojim navijačima troškove puta i ulaznice nakon teškog poraza na gostovanju protiv Djurgardena (1:8). "Igra koju su pružili naši igrači ispod svake je kritike. Navijači nisu zaslužili gledati takvu blamažu. Zbog toga ćemo im vratiti novce koje su potrošili na put i ulaznice," poručili su iz Elsfborga.

ZURICH - Međunarodna nogometna federacija (FIFA) skratila je listu sudaca koji konkuriraju za Svjetsko prvenstvo u Njemačkoj na 44 imena. Svi oni će od 22. do 25. ožujka iduće godine sudjelovati na "workshopu" u Frankfurtu gdje će proći brojne testove nakon kojeg će se odlučiti kojih će 30-tak sudaca i pomoćnika voditi utakmice na World Cupu. Na listi se nalazi 17 sudaca iz Europe, sedam iz Južne Amerike, po šest kandidata ima Afrika, Azija i CONCACAF, a dva Oceanija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙