FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Stanje na Floridi nakon Wilme polagano se vraća u normalu

FORT LAUDERDALE , 26. listopada 2005. (Hina/AP) - Mnogi su stanovniciFloride u utorak, nakon što je to područje Sjedinjenih Država poharaouragan Wilma, stajali u dugim redovima za hranu i vodu, očekujućiuključenje električne energije i plina kako bi pokušali nastaviti snormalnim životom, izvješćuju u srijedu mediji, ističući kako se 24sata nakon potpunog slabljenja uragana, njegove posljedice osjećaju nasvakom koraku.
FORT LAUDERDALE , 26. listopada 2005. (Hina/AP) - Mnogi su stanovnici Floride u utorak, nakon što je to područje Sjedinjenih Država poharao uragan Wilma, stajali u dugim redovima za hranu i vodu, očekujući uključenje električne energije i plina kako bi pokušali nastaviti s normalnim životom, izvješćuju u srijedu mediji, ističući kako se 24 sata nakon potpunog slabljenja uragana, njegove posljedice osjećaju na svakom koraku.

Ipak, život se u pogođenim područjima polako normalizira. U utorak popodne ponovno je otvorena međunarodna zračna luka u Miamiju, a nedugo zatim tvrtke za distribuciju električne energije počele su obnavljati svoje usluge za neke od oko 6 milijuna potrošača koji su ostali bez struje. Djelomično je obnovljena i distribucija hrane i vode, nakon što su neki stanovnici Floride u redovima morali čekati i više od deset sati.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙