FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Irak: troje mrtvih u Bagdadu, dvoje u Baqubi

BAGDAD, 25. listopada 2005. (Hina/AFP) - U nasilju u Iraku u utorak suubijena tri Iračana u Bagdadu, od kojih jedan u bombaškom napadu naamerički vojni konvoj, te još dvoje u Baqubi, objavili su sigurnosniizvori.
BAGDAD, 25. listopada 2005. (Hina/AFP) - U nasilju u Iraku u utorak su ubijena tri Iračana u Bagdadu, od kojih jedan u bombaškom napadu na američki vojni konvoj, te još dvoje u Baqubi, objavili su sigurnosni izvori.

U incidentu koji se dogodio u zapadnom dijelu Bagdada u utorak rano ujutro eksplodirala je bomba podmetnuta uz cestu kojom je prolazio američki vojni konvoj.

"Jedno tijelo je karbonizirano, a više osoba je ranjeno", prenose agencije iz izvora ministarstva unutrašnjih poslova.

Dvojicu časnika snaga sigurnosti ubile su u utorak ujutro naoružane osobe u četvrti Doura, na jugu glavnog grada, izvijestio je isti izvor.

Jedan ubijeni je policijski povjerenik, a drugi pukovnik zadužen za zaštitu vijećnice Bagdada.

U posljednjih 48 sati je u Iraku ubijeno šezdesetak osoba.

U Baaquobi, 60 km sjeverno od Bagdada jedan irački vojni izvor je rekao da su dvije osobe ubijene u utorak ujutro, a treća ranjena u eksploziji njihovog automobila pred vojnim stožerom.

"Čini se da se radi o neuspjelom pokušaju napada", rekao je taj izvor i dodao da izgleda da je jedna od osoba u automobilu imala eksplozivni pojas.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙