FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Beogradu otvoren 50. Međunarodni sajam knjiga

BEOGRAD,25. listopada(Hina) - U Beogradu je u utorak navečer otvoren50. Međunarodni sajam knjiga.
BEOGRAD,25. listopada(Hina) - U Beogradu je u utorak navečer otvoren 50. Međunarodni sajam knjiga.

Na ovogodišnjem Sajmu knjiga, koji će trajati do 31. listopada, sudjeluje više od 700 izdavača iz zemlje i 200 izdavača iz inozemstva, među kojima i izdavači iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Kanade, Italije, SAD-a i drugih zemalja, a po prvi puta će se predstaviti i izdavači iz Portugala, Brazila i Angole.

Počasni domaćin ovogodišnjeg Sajma knjiga je Velika Britanija, a najavljen je i dolazak jednog od najpopularnijih britanskih suvremenih pisaca Tonija Parsonsa, kao i prestavnika brojnih britanskih izdavača.

Osim osnovnog izlagačkog programa domaće i strane produkcije knjiga i kupoprodaje autorskih prava, kako su najavili organizatori, Sajam knjiga će imati i brojne prateće programe, predavanja, predstavljanja autora, tribine, seminare i izložbe, a bit će otvorena i izložba nagrađenih knjiga, plakata i dokumentarnih fotografija s prošlih sajmova knjiga, dok će na kraju biti uručene i nagrade za izdavača godine, izdavački poduhvat godine, najbolju ediciju, najbolju dječju knjigu i druge nagrade.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙