FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predsjednik podržao Cupera

MADRID, 25. listopada 2005. (Hina/Reuters) - Premda se Real Mallorcanakon osam kola nalazi na posljednjem mjestu španjolskog nogometnogprvenstva predsjednik kluba, Vicente Grance podržao je trenera HectoraCupera.
MADRID, 25. listopada 2005. (Hina/Reuters) - Premda se Real Mallorca nakon osam kola nalazi na posljednjem mjestu španjolskog nogometnog prvenstva predsjednik kluba, Vicente Grance podržao je trenera Hectora Cupera.

"Trener ima podršku vodstva kluba. Nismo zadovoljni otvaranjem sezone, no uvjereni smo kako će momčad izaći iz krize," poručio je Grande.

Mallorca je u upisala tek jednu pobjedu, uz dva neodlučena ishoda i pet poraza. U osam susreta postigla je 7, a primila 17 pogodaka. Prošlog tjedna ispala je i iz Kupa izgubivši od trećeligaša Alcoyna 1:4.

"Situacija nije blistava. Međutim, imamo momčad dovoljno kvalitetnu za ostanak u elitnom društvu," dodao je Grande.

Cuper je vodio Mallorcu od 1997. do 1999. godine. U tom razdoblju s klubom je stigao do finala španjolskog kupa i Kupa pobjednika kupova. Također, Mallorca je pod njegovim vodstvom ostvarila najbolji plasman u španjolskom prvenstvu - treće mjesto. Nakon toga je otišao u Valenciju, s kojom je dva puta bio doprvak Europe (2000. i 2001), a zatim u Inter. U Mallorcu se vratio u studenom prošle godine i uspio je spasiti klub od ispadanja u drugu ligu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙