FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Cruyff: Barcelonina čarolija je nestala

BARCELONA, 4. listopada 2005. (Hina/Reuters) - Legendarni nizozemskinogometaš i bivši trener španjolskog velikana Barcelone, Johan Cruyffosvrnuo se na trenutačnu krizu rezultata kroz koju prolazi katalonskamomčad.
BARCELONA, 4. listopada 2005. (Hina/Reuters) - Legendarni nizozemski nogometaš i bivši trener španjolskog velikana Barcelone, Johan Cruyff osvrnuo se na trenutačnu krizu rezultata kroz koju prolazi katalonska momčad.

"Barcelonina čarolija je nestala. Ove sezone igraju barem 50 posto slabije. Igra je nedovoljno agresivna i suviše mekana, što suparnici znalački koriste," kazao je Nizozemac.

Španjolski prvak je ove sezone u šest nastupa u Primeri upisao tek dvije pobjede i trenutačno se nalazi na petom mjestu.

"Igrači moraju shvatiti da nije dovoljno istrčati na teren. Njihove individualne kvalitete nisu dovoljne. U svakoj utakmici moraju ići 100 posto, a trenutačno igrači Barce ne pružaju niti 50 posto svojih mogućnosti," dodao je Cruyff, koji je početkom 90-tih prošlog stoljeća Barcelonu predvodio do četiri uzastopna naslova prvaka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙