FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Eto'o: Wome mi je uzeo loptu

MADRID, 10. listopada 2005. (Hina/Reuters) - Nakon što je braničkamerunske nogometne reprezentacije, Pierre Wome, promašiojedanaesterac u sudačkoj nadoknaditi utakmice protiv Egipta (1:1) itako Kamerunu zatvorio vrata Svjetskog prvenstva, oglasio se inajbolji igrač "Lavova", Samuel Eto'o.
MADRID, 10. listopada 2005. (Hina/Reuters) - Nakon što je branič kamerunske nogometne reprezentacije, Pierre Wome, promašio jedanaesterac u sudačkoj nadoknaditi utakmice protiv Egipta (1:1) i tako Kamerunu zatvorio vrata Svjetskog prvenstva, oglasio se i najbolji igrač "Lavova", Samuel Eto'o.

"Želio sam pucati jedanaesterac, no Wome mi je uzeo loptu. Kazao mi je kako nema šanse da promaši," kazao je Eto'o, koji još uvijek ne vjeruje kako će Svjetsko prvenstvo pratiti uz televizijske ekrane. Premda je bio uvjeren u uspjeh, Wome je ipak promašio. Njegov udarac završio je u vratnici, a time su nadanja Kamerunaca da će vidjeti Njemačku otišla u vjetar.

"Danima sam razmišljao i sanjao o nastupu u Njemačkoj. Još uvijek ne vjerujem kako nas tamo neće biti. Nažalost i porazi su sastavni dio nogometa, a ovaj neuspjeh ću još dugo pamtiti," dodao je Eto'o.

Kamerun je drugim mjestom u skupini ostao bez plasmana na SP, no izborio je plasman na Afrički Kup nacija. Prvenstvo "Crnog kontinenta" održat će se u Egiptu od 20. siječnja do 10. veljače 2006. godine.

"Moramo se iskupiti našim navijačima. Priredili smo im ogromno razočarenje i sada moramo pokazati na afričkom prvenstvu kako ova momčad ima snagu i karakter," zaključio je napadač Barcelone.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙