FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Istraga protiv predsjednika Alavesa

MADRID, 29. rujna 2005. (Hina/Reuters) - Kontroverzni američkimilijarder ukrajinskog podrijetla Dimitri Piterman ponovo se našao naudaru španjolskih nogometnih organa. Protiv predsjednika Alavesapokrenuta je istraga nakon što je optužio igrače Real Madrida,Ronalda, Roberta Carlosa i Robinha da se ponašaju kao klaunovi.
MADRID, 29. rujna 2005. (Hina/Reuters) - Kontroverzni američki milijarder ukrajinskog podrijetla Dimitri Piterman ponovo se našao na udaru španjolskih nogometnih organa. Protiv predsjednika Alavesa pokrenuta je istraga nakon što je optužio igrače Real Madrida, Ronalda, Roberta Carlosa i Robinha da se ponašaju kao klaunovi.

Brazilski trojac je pogodak u susretu protiv Alavesa proslavio bacivši se na leđa, te pritom mašući rukama i nogama, što je iznerviralo prvog čovjeka Alavesa.

"Brazilci su se ponašali kao klaunovi u cirkusu, nedostojno nogometnih terena. Da se neki od igrača Alavesa tako ponaša odmah bi ga istjerao iz kluba," poručio je Piterman.

Njegov istup izazvao je reakcije brojnih udruga, među kojima i Komisije za sprečavanje nereda, koje su tražili njegovo kažnjavanje.

Protiv Pitermana je pokrenuta istraga i 2003. godine kada je bio predsjednik Racing Santandera. Piterman je dolaskom za kormilo kluba uručio otkaz cijelom stručnom stožeru, a potom akreditiran kao fotoreporter vodio momčad.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙