FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Međunarodni sajam knjiga i učila Interliber od 8. do 12. studenoga

ZAGREB, 11. listopada 2005. (Hina) - Ovogodišnji, 28., međunarodnisajam knjiga i učila Interliber počinje 8. i traje do 12. studenoga,izjavio je danas na tiskovnoj konferenciji u Hrvatskoj maticiiseljenika u Zagrebu direktor grupe sajmova Zagrebačkoga velesajmaBerislav Čižmek.
ZAGREB, 11. listopada 2005. (Hina) - Ovogodišnji, 28., međunarodni sajam knjiga i učila Interliber počinje 8. i traje do 12. studenoga, izjavio je danas na tiskovnoj konferenciji u Hrvatskoj matici iseljenika u Zagrebu direktor grupe sajmova Zagrebačkoga velesajma Berislav Čižmek.

On je podsjetio kako će u tom razdoblju biti priređena tri sajma - Info, Interliber i Educa.

Očekujemo oko 260 izlagača koji će na 15.500 četvornih metara u 5. i 6. paviljonu Zagrebačkoga velesajma izložiti svoje knjige, napomenuo je Čižmek, dodavši kako je Hrvatska matica iseljenika (HMI) poseban gost ovogodišnjeg Interlibera.

Zamjenik ravnatelja HMI-a Domagoj Ante Petrić rekao je kako će ta ustanova na Interliberu izložiti oko 1000 knjiga iz naklade hrvatskih iseljenika, hrvatskih manjina i hrvatskoga naroda u BiH.

Predsjednik hrvatske Zajednice nakladnika i knjižara Zdenko Ljevak ocijenio je kako su završeni pregovori sa slovenskim nakladnicima koji će, kako je rekao, u ime svoje zemlje sljedeće godine biti partneri na Interliberu 2006.

Ljevak je najavio i više od stotinu predstavljanja novih izdanja hrvatskih nakladnika. Na ovogodišnjem Interliberu predstavit ćemo i sve naše nagrađene književnike u domovini i inozemstvu, rekao je.

Interliber je međunarodni sajam knjiga i učila koji predstavlja poslovni svijet nakladničkoga i edukativnog stvaralaštva s velikom ponudom knjiga na jednom mjestu.

Sajam se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙