FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Srbi za vijećnike u Lovasu i Tovarniku izabrali kandidate SDSS-a

VINKOVCI, 23. listopada 2005. (Hina) - Prema neslužbenim i privremenimrezultatima županijskoga Izbornog povjerenstva na današnjim dopunskimizborima za predstavnike srpske nacionalne manjine, u vijećimavukovarsko-srijemskih općina Lovas i Tovarnik izbornu pobjedu odnijelisu kandidati SDSS-a Ljubica Miljković i Milan Miljković.
VINKOVCI, 23. listopada 2005. (Hina) - Prema neslužbenim i privremenim rezultatima županijskoga Izbornog povjerenstva na današnjim dopunskim izborima za predstavnike srpske nacionalne manjine, u vijećima vukovarsko-srijemskih općina Lovas i Tovarnik izbornu pobjedu odnijeli su kandidati SDSS-a Ljubica Miljković i Milan Miljković.

Oni su ujedno bili i jedini kandidati na dopunskim izborima u te dvije općine.

Od 168 birača na dopunske izbore za predstavnika srpske nacionalne manjine u Općinskom vijeću Lovasa izašlo je svega šest birača koji su glasovali za kandidata SDSS-a Milana Miljkovića.

Od 458 birača na dopunske izbore za predstavnike srpske nacionalne manjine u Općinskom vijeću Tovarnik izašla su 42 birača koji su svoj glas dali za kandidatkinju SDSS-a Ljubicu Miljković.

Danas su održani i dopunski izbori za predstavnika srpske nacionalne manjine i u općini Nijemci.

Prema informacijama iz Izbornog povjerenstva rezultati tih izbora bit će poznati u ponedjeljak.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙