FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Robson preuzima Hearts

GLASGOW, 23. listopada 2005. (Hina/STA) - Nakon što je vlasnik škotskognogometnog prvoligaša Heartsa, litavski tajkun Vladimir Romanov uručiootkaz treneru Georgu Burleyu, najveći kandidat za trenersku klupulidera škotskog prvenstva je bivši izbornik engleske reprezentacijeBobby Robson (72).
GLASGOW, 23. listopada 2005. (Hina/STA) - Nakon što je vlasnik škotskog nogometnog prvoligaša Heartsa, litavski tajkun Vladimir Romanov uručio otkaz treneru Georgu Burleyu, najveći kandidat za trenersku klupu lidera škotskog prvenstva je bivši izbornik engleske reprezentacije Bobby Robson (72).

Premda Hearts nakon 11 kola zauzima vodeću poziciju na ljestvici Burley je bio prisiljen napustiti klub zbog sukoba s vlasnikom. Bivši trener engleskog Derbya nije želio da mu se Litavac miješa u trenerski posao zbog čega je dobio otkaz. Robson je i na početku sezone bio jedan od glavnih kandidata za dolazak u Hearts, no tada je ponudu odbio zbog osobnih razloga.

"Tada nisam bio u mogućnosti voditi klub, no sada sam spreman za pregovore i nemam ništa protiv preuzimanja Heartsa," poručio je Robson.

Hearts na ljestvici vodi sa 29 bodova, Celtic ima tri manje, Hibernian je na trećem mjestu sa 22 boda, dok je Rangers četvrti sa 20 bodova.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙