FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Benitez: "Chelsea nas se boji"

LIVERPOOL, 30. rujna 2005. (Hina/Reuters) - Četiri dana nakon ogleda uLigi prvaka engleski premierligaši Liverpool i Chelsea ponovo ćeodmjeriti snage na Anfieldu, ovoga puta u nacionalnom prvenstvu.
LIVERPOOL, 30. rujna 2005. (Hina/Reuters) - Četiri dana nakon ogleda u Ligi prvaka engleski premierligaši Liverpool i Chelsea ponovo će odmjeriti snage na Anfieldu, ovoga puta u nacionalnom prvenstvu.

Trenutačno londonski klub zauzima vodeću poziciju na ljestvici Premiershipa s maksimalnim učinkom - sedam nastupa sedam pogodaka uz razliku pogodaka 14:1, dok je Liverpool na 13. mjestu sa 14 bodova zaostatka, ali i dvije utakmice manje.

"Chelsea nas se boji," potpalio je vatru menadžer "Redsa", Rafael Benitez, te dodao: "U srijedu smo bili bolji. Imali smo kontrolu u obrani i veznom redu, nažalost nismo iskoristili prilike koje smo imali."

Nakon utakmice koja je završila bez pogodaka u taboru domaćina imali su velikih pritužbi na suđenje.

"Sudac je trebao dosuditi barem jedan, ako ne i dva jedanaesterca. Bili smo bolji, imali smo više prilika," kazao je branič Jamie Carragher.

Očekuje se kako će Benitez na teren postati istu momčad, dok bi u sastavu Bluesa priliku mogli dobiti Joe Cole i Hernan Crespo, umjesto Arjena Robbena i Didiera Drogbe.

"Ovo je za nas savim obična utakmica u prvenstvu. Ove sezone imat ćemo 38 takvih ogleda i zbog toga ne treba dizati tenzije," poručio je poprilično smireno Jose Mourinho.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙