FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Beckham propustio trening, Cole ispao iz sastava

LONDON, 4. listopada 2005. (Hina/Reuters) - Kapetan engleske nogometnereprezentacije, David Beckham propustio je posljednji trening "GordogAlbiona". Međutim, vezi igrač Real Madrida nije izostao zbog ozljede,već zbog obiteljskih razloga.
LONDON, 4. listopada 2005. (Hina/Reuters) - Kapetan engleske nogometne reprezentacije, David Beckham propustio je posljednji trening "Gordog Albiona". Međutim, vezi igrač Real Madrida nije izostao zbog ozljede, već zbog obiteljskih razloga.

Naime, Beckhamov sin je morao na bolničke testove u jednu madridsku bolnicu, zbog čega je Beckham uz dozvolu izbornika Svena Gorana Erikssona hitno otputovao u glavni španjolski grad. Očekuje se kako će se Beckham odmah vratiti u domovinu i njegov nastup u dvoboju protiv Austrije nije upitan.

No, za razliku od Beckhama, branič Arsenala Ashley Cole zbog ozljede stopala neće istrčati protiv Austrije, ali niti protiv Poljske.

"Nažalost, Cole će zbog stres frakture stopala pauzirati najmanje mjesec dana," potvrdio je Eriksson, koji je umjesto Colea pozvao Stephena Warnocka iz Liverpoola.

Engleska se trenutačno nalazi na drugom mjestu 6. skupine sa pet bodova manje od lidera Poljske, ali i s utakmicom manjem. Engleze na SP u Njemačku vode jedino dvije pobjede - protiv Austrije u subotu, te protiv Poljske u srijedu. Obje utakmice se igraju u Manchesteru na stadionu Old Trafford.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙