FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Osam godina zatvora bivšem igraču Evertona

LONDON, 4. listopada 2005. (Hina/Reuters) - Bivši nogometaš Evertona,Manchester Citya i West Ham Uniteda, Mark Ward (42) osuđen je na osamgodina zatvora zbog posjedovanja i prodaje droge.
LONDON, 4. listopada 2005. (Hina/Reuters) - Bivši nogometaš Evertona, Manchester Citya i West Ham Uniteda, Mark Ward (42) osuđen je na osam godina zatvora zbog posjedovanja i prodaje droge.

Policija je Warda uhitila u svibnju kada je prilikom pretresa njegove kuće u Merseysideu u Liverpoolu pronašla četiri kilograma kokaina vrijednog 1.13 milijuna dolara.

"Žalostan sam što na optuženičkoj klupi vidim nekada slavnog nogometaša, no očito vam je život bio jako težak kada ste pali tako nisko da ste se prihvatili dilanja," kazao je sudac John Phipps u obrazloženju presude.

Ward je igračku karijeru započeo u Northwich Victoriji, a potom je u srpnju 1983. godine preselio u Oldham Athletic. Dvije godine kasnije kupio ga je West Ham United za 250.000 funti, a u prosincu 1989. je za milijun funti potpisao ugovor za Manchester City. Od 1991. do 1994. godine igrao je za Everton, a kraće vrijeme bio je član Birmingham Citya i Wigan Athletica. Ukupno je prikupio 480 nastupa, a premda je igrao u sredini terena tijekom karijere je postigao je 48 pogodaka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙