FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Noćas ukradeno osam novih mercedesa iz skladišta u Jankomiru

ZAGREB, 23. listopada 2005. (Hina) - Osam novih automobila markemercedes noćas je ukradeno iz vanjskog skladišta firme "Špoljartransporti" u Kovinskoj ulici u Jankomiru, izvijestila je danaszagrebačka policija.
ZAGREB, 23. listopada 2005. (Hina) - Osam novih automobila marke mercedes noćas je ukradeno iz vanjskog skladišta firme "Špoljar transporti" u Kovinskoj ulici u Jankomiru, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Visina štete još se utvrđuje, a zasad se procjenjuje da bi mogla biti između milijun i pol i dva milijuna kuna. Ukradeno je jedno terensko vozilo klase ML 280, tri vozila E 320, dva CLS 320 i po jedno vozilo klase E 220 i CLK 320.

Ukradena su vozila u ograđenom prostoru tvrtke, koji je bio pod nadzorom čuvarske službe, čekala carinjenje i distribuciju za tvrtku "Euroline" iz Zagreba.

Čuvar koji je noćas bio dežuran odveden je na informativni razgovor, a gdje je bio za vrijeme krađe utvrdit će istraga, kažu u policiji.

Krađu mercedesa slučajno su noćas otkrili djelatnici 2. policijske postaje kad su tijekom ophodnje u Jankomiru, vezane uz jedan drugi slučaj, oko 1,30 sati zapazili da se Kovinskom ulicom prema Samoboru velikom brzinom kreću tri automobila marke Mercedes.

Odmah su posumnjali na krađu, pogotovo što se u tom kvartu nalazi više vanjskih skladišta automobila namijenjih carinjenju, pa su obavijestili ostale ekipe i nakon obilaska terena otkrili da je osim viđena tri automobila, ukradeno još pet.

Očevid na mjestu događaja još traje, a za počiniteljima krađe se traga.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙