FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dijelio novac prolaznicima da bi ih usrećio

LONDON, 22. listopada 2005. (Hina/AFP) - Jedan 37-godišnji Britanacpodignuo je 10.000 funti (14.700 eura) s računa u banci i odlučio seriješiti dijeleći snopove novčanica prolaznicima kako bi ih usrećio.
LONDON, 22. listopada 2005. (Hina/AFP) - Jedan 37-godišnji Britanac podignuo je 10.000 funti (14.700 eura) s računa u banci i odlučio se riješiti dijeleći snopove novčanica prolaznicima kako bi ih usrećio.

"Ne znam točno zašto sam to učinio", rekao je u petak Chris Aljaradat za mjesni dnevni list u Worcesteru, u središtu Engleske. "Samo sam odlučio da ću jednom učiniti nešto da pomognem ljudima i da ih usrećim".

Nakon nepovjerljive reakcije prolaznika taj član pokreta Hare Krishna brzo je promijenio taktiku. Nakon što se olakšao za 2.000 funti (2.900 eura) koje je podijelio sugrađanima Worcestera na ulici, preostalih 8.000 funti (11.800 eura) dao je u humanitarne svrhe.

"Šokirala me reakcija nekih ljudi, gotovo da sam morao inzistirati. Uvjeravao sam ih da je to moj novac", možda su mislili da su posrijedi krivotvorene novčanice, ispričao je u petak.

"Jedini je problem što ne znam kakva će biti reakcija moje djevojke koja nema ni novčića ušteđevine", priznao je darežljivi Britanac.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙