FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dobitnik na lutriji želi kupiti Ibrahimovića

STOCKHOLM, 10. listopada 2005. (Hina/Reuters) - Premda većina dobitnikana lutriji novce potroši na kuće, automobile i druge materijalneblagodati života, 36-godišnji Šveđanin iz Visbya s otoka Gotland želikupiti napadača švedske nogometne reprezentacije i talijanskog prvakaJuventusa, Zlatana Ibrahimovića.
STOCKHOLM, 10. listopada 2005. (Hina/Reuters) - Premda većina dobitnika na lutriji novce potroši na kuće, automobile i druge materijalne blagodati života, 36-godišnji Šveđanin iz Visbya s otoka Gotland želi kupiti napadača švedske nogometne reprezentacije i talijanskog prvaka Juventusa, Zlatana Ibrahimovića.

Šveđanin, za kojeg se samo zna kako je nezaposlen i neoženjen, dobio je na lotu 16 milijuna dolara i za te nove želi angažirati prvu zvijezdu švedske vrste kako bi igrala u redovima švedskog drugoligaša Gutea.

"Gospodin je veliki navijač Gutea i sve novce želi uložiti u Ibrahimovića. U idućih nekoliko dana kontaktirat ćemo čelnike Juventusa kako bi im iznijeli njegov plan," poručio je glasnogovornik švedske lutrije, Tommy Wahlgren.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙