FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Siće- predsjednik Sabora Šeks pustio u promet obnovljenu cestu

SIĆE, 20. listopada 2005. (Hina) - Predsjednik Hrvatskog saboraVladimir Šeks pustio je danas u promet rekonstruiranu županijskucestu, dugu 1,4 kilometara, koja mjesto Siće povezuje s općinskimsredištem Novom Kapelom .
SIĆE, 20. listopada 2005. (Hina) - Predsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks pustio je danas u promet rekonstruiranu županijsku cestu, dugu 1,4 kilometara, koja mjesto Siće povezuje s općinskim središtem Novom Kapelom .

Komentirajući na svečanosti otvaranja županijske ceste početak pregovora s EU, predsjednik Hrvatskoga sabora Vladimir Šeks rekao je kako je u protekle četiri i pol godine Sabor, ne čekajući odluke vezane uz pristupanje Hrvatske EU, donio 157 zakona i tako obavio lavovski dio posla u usklađivanju našeg s europskim zakonodavstvom. Procijenio je da će proces, koji je danas u Bruxellesu otpočeo "screeningom" za znanost, ići vrlo brzo.

Kada su u pitanja pregovori za poljoprivredu, Šeks je najavio da će Hrvatska tražiti duga prijelazna razdoblja i određena izuzeća da bi zaštitila svoje specifične poljoprivredne proizvode. Dodao je kako je sada najvažnije kroz pristupne fondove dobiti bespovratna sredstva kako bi se obiteljska gospodarstva što bolje pripremila za europsku konkurenciju.

Rekonstrukciju ceste od Sića do Nove Kapele s 260 tisuća kuna financirala je Brodsko-posavska županija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙