FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Načelni sporazum o otvaranju graničnog prijelaza između Gaze i Egipta kod Rafaha

GAZA , 23. rujna 2005. (Hina/dpa) - Palestinska samouprava i Egipat u upetak su postigli načelni sporazum o otvaranju graničnog prijelaza kodRafaha, u pojasu Gaze koji graniči s Egiptom, omogućivši na taj načintisućama Palestinaca koji rade u Egiptu da tijekom vikenda otiđukućama, izvijestili su u petak službeni izvori.
GAZA , 23. rujna 2005. (Hina/dpa) - Palestinska samouprava i Egipat u u petak su postigli načelni sporazum o otvaranju graničnog prijelaza kod Rafaha, u pojasu Gaze koji graniči s Egiptom, omogućivši na taj način tisućama Palestinaca koji rade u Egiptu da tijekom vikenda otiđu kućama, izvijestili su u petak službeni izvori.

Do sada je to bilo omogućeno samo onim stanovnicima Gaze koji su morali "na drugu stranu" liječniku, zatim studentima ili onima koji su posjedovali egipatsku putovnicu, rekao je upravitelj graničnog prijelaza Gaza Nazmi Muhana.

Novinarima je također kazao kako je na granični prijelaz donesena oprema iz zatvorene zračne luke Gaza, pa će se svakodnevno moći obavljati provjera osoba i putovnica.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙