FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Imovina fondova Erste Investa povećana 243 posto

ZAGREB, 20. listopada 2005. (Hina) - Imovina investicijskih fondova podupravljanjem Erste Investa od početka ove godine povećana je za 243posto te na današnji dan ukupno iznosi oko 930 milijuna kuna,izvijestili su danas iz Erste Investa.
ZAGREB, 20. listopada 2005. (Hina) - Imovina investicijskih fondova pod upravljanjem Erste Investa od početka ove godine povećana je za 243 posto te na današnji dan ukupno iznosi oko 930 milijuna kuna, izvijestili su danas iz Erste Investa.

Najveći porast imovine pritom je ostvario je Erste Bond fond, čija je imovina povećana za 367 posto, odnosno sa 43 milijuna na 158 milijuna kuna.

Iz Erste Investa su izvijestili i kako od danas svim ulagačima omogućavaju ulaganje u Erste investicijske fondove bez ulazne naknade do kraja 2005. godine.

Uz već ukinutu ulaznu naknadu za novi dionički fond Erste Adriatic Equity, ulaganje bez ulazne naknade tako je od danas omogućeno i u investicijske fondove Erste Bond i Erste International, dok novčani fond Erste Money od samog osnivanja nema ulaznu naknadu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙