FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Imovina fondova Raiffesen Invest u 2005. porasla milijardu kuna

ZAGREB, 19. listopada 2005. (Hina) - Imovina pod upravljanjemRaiffeisen Investa, društva koje upravlja s pet investicijskihfondova, iznosila je početkom ovog tjedna više od 1,7 milijardi kuna,što u odnosu na početak godine predstavlja povećanje od milijardukuna, izvijestili su danas iz Raiffeisen Investa.
ZAGREB, 19. listopada 2005. (Hina) - Imovina pod upravljanjem Raiffeisen Investa, društva koje upravlja s pet investicijskih fondova, iznosila je početkom ovog tjedna više od 1,7 milijardi kuna, što u odnosu na početak godine predstavlja povećanje od milijardu kuna, izvijestili su danas iz Raiffeisen Investa.

Tako fondovi kojima upravlja Raiffeisen Invest trenutno ukupno drže tržišni udio od 21,2 posto, odnosno nalaze se na drugom mjestu na tržištu investicijskih društava u Hrvatskoj.

Među fondovima Raiffeisen Investa, prema visini imovine prednjače mješoviti fond Raiffeisen Balanced sa 608,9 milijuna kuna (povećanje od 371 milijun kuna ili 156 posto u ovoj godini) te novčani fond Raiffeisen Cash sa 601,5 milijuna kuna (povećanje od 326 milijuna kuna ili 118 posto).

Značajan rast imovine u ovoj godini zabilježio je i fond Raiffeisen Bonds, čija je imovina povećana za gotovo 153 posto te je početkom ovog tjedna iznosila 403,9 milijuna kuna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙