FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Albanija na tri godine zabranjuje glisere

PRIŠTINA, 17. listopada 2005.(Hina) - Nova vlada Albanije u ponedjeljakje u sklopu odlučne borbe protiv krijumčarenja odlučila na tri godinezabraniti korištenje svih motornih čamaca i glisera, izuzev stranihjahti i ribarskih čamaca.
PRIŠTINA, 17. listopada 2005.(Hina) - Nova vlada Albanije u ponedjeljak je u sklopu odlučne borbe protiv krijumčarenja odlučila na tri godine zabraniti korištenje svih motornih čamaca i glisera, izuzev stranih jahti i ribarskih čamaca.

Albanski premijer Sali Berisha kazao je na sjednici vlade kako će svi vlasnici svoje motorne čamce morati odmah predati vlastima.

"Moramo očistiti naše vode od tih trgovaca smrću. Oni blate ugled Albanije", poručio je Berisha. Albanski premijer je uputio ispriku građanima koji svoje čamce i glisere koriste u skladu sa zakonom, ali je naglasio kako će svaki pokušaj sakrivanja tih plovila biti strogo kažnjen.

Obalu Albanije krijumčari već dugo koriste kao tranzitnu točku preko koje se u Zapadnu Europu krijumčari droga ili ilegalni imigranti iz Albanije, ali i iz trećih zemalja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙