FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

T-Mobile i VIPnet: ne očekujemo odljev korisnika zbog Tele2

ZAGREB, 17. listopada 2005. (Hina) - Mobilni operateri T-Mobile iVIPnet ne očekuju nekakav posebni 'odljev' korisnika u treću mobilnumrežu Tele2, koja je danas počela s komercijalnim radom, naglašavajućida će kvalitetom svojih mobilnih mreža te brojnim uslugamaprilagođenih korisničkim potrebama zadržati svoje korisnike.
ZAGREB, 17. listopada 2005. (Hina) - Mobilni operateri T-Mobile i VIPnet ne očekuju nekakav posebni 'odljev' korisnika u treću mobilnu mrežu Tele2, koja je danas počela s komercijalnim radom, naglašavajući da će kvalitetom svojih mobilnih mreža te brojnim uslugama prilagođenih korisničkim potrebama zadržati svoje korisnike.

Treći hrvatski operater mobilne telefonije Tele2 predstavio je danas cijene usluga u svojoj mreži predbroja 095, po kojima postpaid (pretplata) i prepaid (bon) usluge imaju jednaku cijenu - 0,39 kuna po minuti za pozive u Tele2 mreži, 1,39 kuna po minuti za pozive prema drugim hrvatskim mrežama, dok je cijena slanja SMS poruka 0,33 kune.

Iz Tele2 su danas naglasili da su njihove usluge, u odnosu na druga dva operatera, u prosjeku jeftinije do 60 posto unutar vlastite mreže, za oko 40 posto za pozive prema drugim hrvatskim mrežama, dok je slanje SMS-a povoljnije i do 20 posto.

Direktorica Odnosa s javnošću T-Mobile Maja Weber tvrdi da je cjelokupna njihova ponuda dva do tri puta bolja od postojećih ponuda na tržištu te korisnici, kojih je gotovo 1,7 milijuna, kaže, mogu lako izračunati što im je sa svim pogodnostima i dalje najisplativije.

Rukovoditeljica Korporativnih komunikacija VIPneta Dubravka Jusić, podsjećajući da je istraživanje neovisne tvrtke P3 pokazalo da VIPnet ima najkavlitetniju mrežu u Hrvatskoj, naglašava da njihovih 1,33 milijuna korisnika već razgovaraju za nula kuna po minuti s izabranim brojem. Smatra također da VIPnet ima najbolji omjer cijene i kvalitete usluge.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙