FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Suradnja H1 i Samsunga

ZAGREB, 7. listopada 2005. (Hina) - Operator fiksne telefonije H1 iproizvođač potrošačke elektronike i telekomunikacijske opreme Samsungpotpisali su danas Protokol o suradnji slijedom kojeg su za sredinu2006. najavili zajedničko uvođenje nove usluge na hrvatsko tržište"Triple play", koja objedinjava telefoniju, TV i Internet.
ZAGREB, 7. listopada 2005. (Hina) - Operator fiksne telefonije H1 i proizvođač potrošačke elektronike i telekomunikacijske opreme Samsung potpisali su danas Protokol o suradnji slijedom kojeg su za sredinu 2006. najavili zajedničko uvođenje nove usluge na hrvatsko tržište "Triple play", koja objedinjava telefoniju, TV i Internet.

"Triple play" je telekomunikacijska usluga temeljena na tehnologijama bežične komunikacije WiMAX i "Full IP ADSL2+", a korisnicima kroz jedinstven priključak omogućava usluge telefonije, Interneta i TV-a s puno većim brzinama i kvalitetom slike i zvuka.

Uvođenjem te usluge H1 će, po riječima predsjednika Uprave Zorana Ćurkovića, građanima omogućiti novu razinu ponude, tim više što osim u fiksnoj telefoniji žele postati operater multiservisa.

Postizanje toga cilja će im, nada se Ćurković, brže omogućiti partnerstvo sa Samsungom, nastalo kao rezultat višemjesečnih pregovora.

Uz Ćurkovića Protokol o suradnji potpisao je i generalni menadžer Samsunga Bob Hwang, naglašavajući da su u H1 prepoznali modernog i vizionarskog partnera u Hrvatskoj. Samsung se time, dodao je Hwang, u Hrvatskoj osim prodaje elektronskih proizvoda široke potrošnje i mobilnih telefona želi proširiti i na područje telekomunikacija.

Danas potpisani protokol slijedi, kako su obojica najavili, potpisivanje ugovora o dugoročnoj suradnji krajem studenoga ove godine.

H1 je od ove godine operater fiksne telefonije, a u prvih nekoliko mjeseci 'stekli' su, kako se danas čulo, oko pet tisuća privatnih korisnika (građana) te oko 300 poslovnih.

(Hina) xtam yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙