FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Optima Telekom ponudila uslugu ADSL2+

ZAGREB, 23. rujna 2005. (Hina) - Operater fiksne telefonije tvrtkaOptima Telekom korisnicima odnedavno nudi DSL uslugu putem većpostojeće telefonske parice, pri čemu je novost usluga koja se temeljina ADSL2+ tehnologiji, koja podrazumijeva veliku brzinu prijenosapodataka, ali i mogućnost pružanja usluga telefonije, Interneta itelevizije putem obične telefonske parice.
ZAGREB, 23. rujna 2005. (Hina) - Operater fiksne telefonije tvrtka Optima Telekom korisnicima odnedavno nudi DSL uslugu putem već postojeće telefonske parice, pri čemu je novost usluga koja se temelji na ADSL2+ tehnologiji, koja podrazumijeva veliku brzinu prijenosa podataka, ali i mogućnost pružanja usluga telefonije, Interneta i televizije putem obične telefonske parice.

Prva instalacija ADSL2+ tehnologije u Hrvatskoj implementirana je, kako su izvijestili danas iz Optime, u kolovozu ove godine u poslovno-industrijskoj zoni u Slavonskom Brodu, gdje se tom tehnologijom u testnoj fazi već koristi 30-tak tvrtki.

Za širenje te usluge na cijelu Hrvatsku potrebno je, kažu iz Optime, da Hrvatska agencija za telekomunikacije i T-HT konačno definiraju uvjete za pristup lokalnoj petlji.

(Hina) xtam yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙