FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Poljski vodoinstalater uspio privući turiste u svoju zemlju

VARŠAVA, 17. listopada 2005. (Hina/AFP) - Poljski vodoinstalater, kojije nedavno provocirao glasače na francuskom referendumu, ušao je ureklamnu kampanju Poljskog turističkog ureda (POT) i tako u svojuzemlju privukao velik broj turista, objavili su u ponedjeljak čelnicipoljskog turizma.
VARŠAVA, 17. listopada 2005. (Hina/AFP) - Poljski vodoinstalater, koji je nedavno provocirao glasače na francuskom referendumu, ušao je u reklamnu kampanju Poljskog turističkog ureda (POT) i tako u svoju zemlju privukao velik broj turista, objavili su u ponedjeljak čelnici poljskog turizma.

Ismijavajući francuski strah zbog širenja Europske unije, Ured je u lipnju u Parizu izdao plakat sa seksipilnom slikom naočitog poljskog vodoinstalatera koji drži alat u ruci, s natpisom: "Ostajem u Poljskoj. Dođite u velikom broju."

"Plakat je doživio velik medijski uspjeh diljem svijeta i privukao pozornost mnogih na našu zemlju", rekao je novinarima Krzysztof Turowski, stručnjak POT-a.

Na referendumu o europskom Ustavu u Francuskoj poljski vodoinstalater je postao simbol jeftine radne snage iz inozemstva.

Prema podatcima POT-a, u Poljskoj se ljetos povećao broj turista s Cipra (za 129,9 posto), iz Kanade (za 62 posto), s Malte (za 59,1 posto), iz Hrvatske (za 50,9 posto), Britanije (za 46,9 posto) i Irske (za 33 posto). Broj nizozemskih, španjolskih, grčkih, mađarskih i rumunjskih turista porastao je za 27 posto.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙