FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Otvoren 8. županijski obrtnički sajam u Križevcima

KRIŽEVCI, 14. listopada 2005. (Hina) - U Križevcima se od danas donedjelje, pod pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva, rada ipoduzetništva, održava 8. županijski obrtnički i gospodarski sajam.
KRIŽEVCI, 14. listopada 2005. (Hina) - U Križevcima se od danas do nedjelje, pod pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva, održava 8. županijski obrtnički i gospodarski sajam.

Otvarajući sajam, pomoćnik ministra za obrt Leo Begović najavio je nove poticajne mjere za razvoj malog i srednjeg poduzetništva, posebno proizvodnog, koje bi trebalo biti konkurentno i na tržištu Europske unije.

Na 2.100 četvornih metara zatvorenog i otvorenog prostora križevačke sportske dvorane, svoje proizvode uz tradicijske obrte izlaže 170 obrtnika, poduzetnika i tvrtki iz Koprivničko-križevačke, Međimurske, Požeško-slavonske, Virovitičko-podravske, Šibenske, Zadarske i Zagrebačke županije, Gospodarska komora Federacije Bosne i Hercegovine, te poduzetnici iz talijanske pokrajine Furlanije-Julijske krajine.

U sklopu sajma održavaju se okrugli stolovi o projektima poduzetništva, te o pretpristupnom programu SAPARD.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙