FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Počelo uklanjanje bespravno izgrađenog objekta u Puli

PULA,14. listopada 2005.(Hina) - Građevinska inspekcija Ministarstvazaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva započela je danass uklanjanjem bespravne građevine investitorice Adrijane Filipić uMutilskoj ulici u Puli.
PULA,14. listopada 2005.(Hina) - Građevinska inspekcija Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva započela je danas s uklanjanjem bespravne građevine investitorice Adrijane Filipić u Mutilskoj ulici u Puli.

Prema podacima resornog ministarstva, investitorica je bez potrebne dokumentacije izvršila rekonstrukciju postojeće stambene građevine.

Građevinska inspekcija još je 14. studenoga 2003. izdala rješenje o uklanjanju kojim se investitorici naredilo da bespravno izgrađene balkone, betonsku međukatnu konstrukciju i kroviše ukloni sama. Budući da nije postupila po tom rješenju, inspekcija je izdala zaključak o dozvoli izvršenja kojim je investitorica obaviještena da će objekt ukloniti inspekcija o njezinu trošku.

Investitorica je pak podnijela žalbu na rješenje o uklanjanju i na zaključak o dozvoli izvršenja.

S obzirom na to da su obje žalbe odbijene danas je u Puli započelo uklanjanje bespravno izgrađenih dijelova objekta koje će trajati do nedjelje, izvijestilo je Ministarstvo zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙